We hebben jullie nodig mensen, SCHRIJF JE IN!!!
Friday 15 June 2007

 

Zondag 24 juni wordt de tweede dag in het kader van het Snoekbaars Migratieonderzoek op de Oude Maas gehouden. Georganiseerd door NKS, Sportvisserij Nederland, BVSV en m.m.v. Federatie Zuidwest Nederland, Rijkswaterstaat en Visadvies.

De eerste dag , 10 juni op het Haringvliet, begon moeizaam maar was een een zeer leerzame dag. Het leverde vissen op voor het onderzoek en het gaf positieve aandacht voor de sportvisserij in diverse media.

 

GRATIS meedoen!
Vanwege het onderzoeksbelang vragen wij jullie de 24e te komen. Bovendien staat er staat weer een fantastische prijzentafel te wachten. De inschrijving voor deze dag is geheel GRATIS!!! Laat deze gelegenheid dus niet aan je voorbij gaan en kom aub. opdagen. Het is dé kans om iets te doen en mee te helpen aan toekomstige visserij-plannen die de snoekbaarsstand ten goed zullen komen!!!

 

´s Ochtends worden alle deelnemers verwacht in de Marina Barendrecht te Heerjansdam en worden verwelkomd met een kop koffie. Iedereen ontvangt een pet en een Visherkenningsgids van Sportvisserij Nederland. Na afloop verzoeken we jullie ook vooral bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. Naast de gezelligheid en de sterke verhalen die daar over tafel zullen gaan, krijgen alle deelnemers 2 consumptiebonnen en zullen er gratis warme hapjes geserveerd worden.

Mooie prijzen!
De 1ste prijs is voor het koppel dat de meeste snoekbaarzen aanlevert voor het onderzoek en bestaat uit een Lowrance unit en een geldprijs van € 175,-. 2de prijs bestaat uit een set van Pure Fishing (ABU-Mitchell-Berkley) en een geldprijs van € 125,-. 3de prijs opnieuw een set van ABU/Mitchell/Berkley en een geldprijs van € 100,-. De plaatsen 4, 5 en 6 winnen een set van ABU/Mitchell/Berkley en een geldprijs van € 50,-. Voor de plaatsen 7 t/m 15 zijn er geldprijzen van steeds € 50,- per koppel. Zelfs voor de pechvogels zijn er prijzen in de vorm van kunstaas sets! Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om mee te doen!

We hebben jullie nodig mensen, SCHRIJF JE IN!!!

Lees de laatste BELANGRIJKE info over traileren, parcours, etc er nog eens secuur op na op http://www.nksnoekbaarsvissen.nl en kom gezellig een dagje vissen!

Alvast bedankt namens,

Sportvisserij Nederland
NK Snoekbaarvissen
BelangenVereniging SnoekbaarsVissers
Commentaar (0)Add Comment

Schrijf commentaar
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

security code
Schrijf de volgende tekens


busy